The Final Album – OUT NOW!

Onze bijdrage aan Serious Request

Ongelofelijk, de actie van 3FM in het Glazen Huis in Enschede heeft meer dan 12 miljoen euro opgebracht!

Toppop3
Wij hebben ook dit jaar een bijdrage mogen leveren. Zo speelden we op straat om geld op te halen in het tv-programma Toppop3. Hoe dat ging zie je hier, we haalden meer dan €600 op!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ye5_HgoOCho

Geldkistje kwijt
Dat geld – en dat van de andere bands – mochten we langsbrengen in het glazen huis. Een indrukwekkende ervaring, heel gaaf om het huis eens van binnen te bekijken. Helaas was het geldkistje op dat moment even zoekgeraakt, maar dat is nu weer terecht. Een enthousiaste Hilversumse Facebook-volger was zo trots op ons, dat hij het bedrag aanvulde tot maar liefst €3000. En omdat we er nu toch waren, mochten we een moppie spelen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=l7IQ_GiClMs

Sporten voor de baby’s
Daarnaast deden we met turnster Wyomi (je kent haar uit onze videoclip) mee aan een speciale dag waar sport en muziek elkaar ontmoetten. We braken bijna onze nek op de trampoline, zoals je ziet in dit filmpje. Maar het was het waard: Wyomi haalde in totaal €2500 op met haar actie!

We feliciteren dj’s Michiel, Gerard en Giel met deze fantastische opbrengst. We zijn blij en trots dat we een kleine bijdrage mochten leveren aan het bestrijden van babysterfte. Hopelijk komt het geld goed terecht!